RSS
 

Marysia in travel: Pasta z avocado i tuńczykiem :D Avocado and tuna paste

22 sty

Będąc we Francji napotkałam fajną przekąskę pastę z avocado i tuńczykiem z puszki, ale jest świetne jako pasta do kanapek, zdrowa, szybka i dająca dużo witamin, czego chcieć więcej ?

 

When I was in France I came across Avocado and tuna paste for starter, but it is great as a paste for sandwiches, healthy, quick and giving many vitamins, do we need more ?

 

Wykonanie:

Z avocado robimy miazgę, dodajemy tuńczyka z puszki, pokrojoną w drobną kostkę szalotkę, polewamy sokiem z limonki, dodajemy peperoncino i sól.  Mieszamy i gotowe.

 

Preparation:

We make an avocado pulp, add tin tuna, shallot in little cubes, glaze over it, add peperoncino and salt. Mix it and it is ready!

 

 
Komentarze (2)

Napisane przez w kategorii Kuchnia Francuska, Podróże Marysi

 

Tags: , ,

Dodaj komentarz

 

 
  1. ~Na zdrowie

    23 stycznia 2014 o 11:21

    Prosto, ale smacznie.
    I chlebek własnego wypieku.
    I mniam! :)

     
    • Maria

      2 lutego 2014 o 20:17

      dokładnie !!! taki świeży i chrupiący mmmmm